HTML

Lovi fogadás

Friss topikok

A kaszinó játékokkal való profitálás alapszabályai

2014.03.10. 15:57 bukisamurai

King_playing_card_and_casino_tokens_01.jpgHa nem értetted volna a múltheti videót, itt vannak magyarul. A kaszinóprofi Alex oldalán sok okosságot találhatsz még, de tartsd be ezeket mindenképp:

- Mivel itthon élő kaszinóba már nem nagyon tudsz menni, találd meg a leghitelesebb online kaszinót. De feltétlenül figyelj arra, hogy már bizonyított és több éves tapasztalat mellett makulátlanul működő internetes kaszinó legyen. Fontos, hogy magyar legyen és továbbá megbízható call centerrel rendelkezzen, hogy az ügyfélkéréseket megfelelően kezeljék. Ez az egész alapja.

- Fontos több online kaszinóba is regisztrálni. Hogy miért? Egyrészt ha több oldalon van fogadói számlád, annál több bónuszt kapsz, valamint nem árt a diverzitás sem.

- Időnként úgy is szokás játszani, hogy egy időben kettő netes kaszinó játékával próbálkozunk szimultán és ahol a legtöbbet profitálunk, abban a kaszinóban folytatjuk a játékot és a nem használt kaszinó ablakot mára leállítjuk.

- Amikor internetes kaszinót keresel, ismerd meg a bónuszrendszer feltételeit. Az első belépő bónusz és ezeken kívül még a rendszeres visszatérő bónusz is fontos. nyilván a magas bónuszt és az egyszerübb kifizetési feltétel a kívánatos.

- Azokban a kaszinókban nyiss számlát, ahol jó magas a slotokból a pénz visszafizetés: legkevesebb 96%. Azokban a kaszinókban, ahol ez a 89%-hoz jár közelebb, vagy rosszabb esetben azt el sem éri, ott inkább ne nyiss számlát. Amúgy ha érdekelnek a slotok, itt a kaszinóprofin sok nyerőgép stratégiát is találsz.

- Válassz ki néhány alacsony kockázatú, egyszerűbb kaszinó stratégiát és kövesd azokat a játék során. Sose legyél mohó, jobb lesz kisebbeket nyerni apránként, mint extrémeket veszíteni rendszeres jelleggel.

- Mindig tudatosan játssz. Ha elragadnak az indulataid, nagyon sokat bukhatsz nagyon gyorsan.

- A kaszinóban való fogadás előnye, hogy alkalmazhatsz matematikai szoftvereket, melyek segítenek a matematikailag alátámasztott fogadásban. A Blackjack és Roulette sniper is ilyen programok.

- Légy óvatos, mert sok blogon olyan jellegű tippeket is találhatsz, amelyek olyan "biztos" nyerési lehetőségeket hirdetnek, melyek semmiképp sem valósak.

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

 

Kövesd az előbbi jótanácsokat, és tapasztalni fogod, hogy meghozza az eredményt. Megint hangsúlyozom a netes kaszinó stratégiák fontosságát. Léptékekkel megnöveled az esélyeidet ahhoz képest, mintha kontroll nélkül játszanál.

A kaszinóval nem az a cél, hogy gyorsan sokat keressünk. Ez nem működhet, mivel a ház fog nyerni, ha össze vissza fogadunk. A végcél, hogy A célnem más, mint hogy minél gyakrabban minél nagyobbakat nyerjünk, és egyben egyre ritkábban egyre kisebbet bukjunk. 

Szólj hozzá!

Címkék: kaszinó kaszinó stratégia

A bejegyzés trackback címe:

https://donquijote101x.blog.hu/api/trackback/id/tr365833897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása