HTML

Lovi fogadás

Friss topikok

Honnan ered a casinó szó?

2014.05.06. 16:20 bukisamurai

A casino az olasz „casa”, vagyis ház szövegből származik. A kezdetekben ezt a megnevezést azokra a helyszínekre mondták, ahol laza, táncos parti folyt.

A 20. századra ez a becenév megváltozott és még csak a pókerezést, űző termeket szólították kaszinónak. Később ez lett a polgárság egyik kedvelt találka terme, ahol összegyűltek és kidumálták a heti pletykákat a pókerezés közben. Rengeteg ideig nem volt ismert az játék nyerőgép szoftverek megnevezés. A múlt évszázadban nem volt ember aki fantáziált rajta, hogy tíz évvel később ez lesz a Európa másik fő üzlete. Amikor a vállalkozók felfedezték , hogy mekkora pénzek lesznek a póker iparban teszteltek minél kevesebb embert megtalálni és becsábítani klubjaikba . A hatalmas változás a 20 . ezred elején érkezett meg , amikor megnyitottak az online póker szobák , amiket belföldről a világhálón keresztül mindenki , minden időben elérhetett . Eme lépéssel útjára indult egy sok milliomos iparág , amely az idő is irányít és egyre nagyobb pénzt termel . Az elején csak 4-5 szövetkezet volt jelen a piacon , de mára már több száz kaszinó próbálja behozni a pókereseket. 

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://donquijote101x.blog.hu/api/trackback/id/tr886040517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása