HTML

Lovi fogadás

Friss topikok

Kaszinózás itt és ott

2014.05.31. 04:20 bukisamurai

casino.jpg

Minden hét eleje körül, amikor már nincsen keretem valódi lóvéval élvezkedni, akkor szeretek a ingyenes kaszinó szoftverekkel élvezkedni. Mivel keveset játszom igazi zsetonnal kevésszer rá se jövök , hogy ez ebben a pillanatban játék pénz és ugyan úgy stresszelek és utálom a nyerőgépet mint, ha igazi pénzzel élvezkednék . Tegnap azonban nagyon frusztrált lettem, akkor egy erősebb vesztes szériát nem voltam képes valódi zsetonná váltani, mert csak későn jöttem rá, hogy játékpénzzel szórakoztam.

Ezen kívül nekem a ingyenes játékok is nagy szórakozást adnak. Igazából még soha nem játszottam ingyen pénzes póker játék automatákkal , mert szerintem igazi stresszben csak úgy részesülhetünk , ha igazi zsetont kockáztatunk . Ha kamu pénzzel játszanék, akkor nem volnának, magamban semmilyen érzések csak nyomogatnám a gombot, de nem tudnék valójában ünnepelni a zsetonnak. És, akkor még nem beszéltünk arról, hogy mennyire stresszes lennék, ha nagy óriási összegeket nyertem volna játékpénzzel és ezt nem szeretném átutalni magamnak és, akkor nem is beszéltem arról, hogy a guta verne, meg, ha véletlenül jackpotot tennék magamévá teszt nyerőgépen.

Amennyiben jártál élő kaszinóban, vagy akár játszottál online kaszinóban, már tudod, sok zsetont tudunk nyerni, de nyilván még többet bukni. Jobb ha más bukik, tartsd szem előtt az alábbi jótanácsokat:

- Találd meg a leghitelesebb internetes kaszinót. De mindenképp figyelj arra, hogy többeknek már bizonyított és továbbá több éve jól működő internetes kaszinó legyen. Kardinális, hogy magyar nyelvű legyen valamint korrekt ügyfélszolgálattal üzemeljen, hogy a reklamációkat pozitív hozzáállással lekezeljék. Ez az egész alapja.

- Érdemes minél több online kaszinóba is regisztrálni. Vajon miért? Először is ha több kaszinóban van regisztrációd, több bónuszt tudsz bezsebelni, valamint sosem árt a változatosság sem.

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

- Létezik egy új játékstratégia ahol minél több internetes kaszinóban kezdesz egy időben fogadni. Pár kör múlva látni fogod, hogy melyik játéknál van ma a legjobb szériád, és ott folytatod a játékot. A többit abbahagyod arra a napra.

- Ha netes kaszinót keresel, ismerd meg a bónuszrendszer feltételeit. Az első befizetési és ezeken kívül még a folyamatos hűség bónuszkifizetés is lényeges. nyilván a magas bónuszt és az egyszerübb kifizetési feltétel a kívánatos.

- Azokban a kaszinókban nyiss számlát, ahol kiemelkedő a játékgépekből a pénz visszafizetés: legalább 95%. Azokban a kaszinókban, ahol ez a 89%-hoz jár közelebb, vagy rosszabb esetben azt el sem éri, ott inkább ne játssz.

- Legyen egy napi limited, vagyis hogy maximum mennyi zsetont vagy felkészülve azon a napon kockáztatni. Amennyiben ezt a határt eléred, fejezd be aznapra a játékot, Ha ezt a határt eléred, fejezd be aznapra a játékot, úgy tűnik több mint valószínű, hogy vesztes lapjárásod van. 

Szólj hozzá!

Címkék: bónusz kaszinók

A bejegyzés trackback címe:

https://donquijote101x.blog.hu/api/trackback/id/tr66040518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása