HTML

Lovi fogadás

Friss topikok

3 kezdő rulett stratégia

2014.03.18. 16:05 bukisamurai

Tisztában vagy már az alapvető rulett szabályokkal? Ha igen, tanulj meg pár stratégiát.

$150 dolláros módszer

A Százötven dolláros szisztéma egy kíválóan alakítható, profitábilis rulett szisztéma, ami kifejezetten a kockázat csökkentésére lett kifejlesztve. Persze nem kötelező pont százötven dollárral játszani, csupán az arányoknak kell fenntartani a szisztéma szerint. Nézzünk egy példát:

  • Ha pontosan $150-t szánunk a menetre, 50 USD-vel megfogadjuk az asztal első harmadát (1-12)
  • A második harmadot (13-24) szintén azonos összeggel tesszük meg
  • A 3. harmadban lévő tucatnyi mező (25-36) közül válasszunk ki találomra tíz darabot, amelyekre számonként 5 USD-t rakunk. Természetesen a nagyobb összeget arra a területre koncentráljuk, ahova inkább várjuk a golyót.

 Egyértelmű, hogy az utóbbi mezőkben jelentősebb a rizikófaktor, mint az első 2x24 szám esetében. Összesen a teljes mezőből csak 3 számot hagytunk ki,( a nulla és két mező az utolsó 12-ből). Igen jók tehát az esélyeink a profitra.Ha a kezdő 2 tucatból jön be a szám, akkor pénzednél vagy, azonban ha a 3. tucatból, akkor kaszáltál 180 USD-t, vagyis harminc dollár tiszta profitot könyvelhetsz el. Na most már bizonyára látod, hogy honnan kapta az elnevezést a szisztéma. A $150-os stratégiánál a nagyszámok törvénye szerint 91,89%-os eséllyel szálsz ki egállal vagy éppen profittal.

Próbáld ki ezt, és a többi stratégiát ingyenes rulett játékokon: http://www.kaszinoprofi.hu/jatekok/rulett/ingyen/

James Bond stratégia

Az úgynevezet James Bond rulett módszer egy magasabb kockázatú stratégia. Ez azt is jelenti, hogy több induló tőke is kell a megjátszásához, összevetve a többi kockázatkerülőbb stratégiához, mint például a Fibonacci stratégia. A szisztéma teszteléséhez húsz dollárra van szükséged. Az összeget a következők szerint fogod megfogadni:

  1. Rakjunk tizennégy USD-t a magas számokra
  2. öt dolcsit a 13-18 – 6-os fogadási lehetőségre
  3. Egyetlen egy usd-t a 0-ra biztosítékként

 A végeredmény a lentiek mentén alakulhat:

- Amennyiben a szám a magas számok közé esik, abban az esetben 8 USD haszonnal megyünk tovább.

- Ha a mező 13 és 18 közé esik, abban az esetben tíz dollár haszonnal végzünk.

- Ha a mező a nullára esik, abban az esetben viszont tizenhat USD plusszal végzünk.

- Ha a szám 1 és 12 közé esik, akkor a Martingale módszer előírásainak megfelelően emeljük a tétünket. 

ITT a Világ Legnagyobb Online Kaszinója, aki ráadásul 60.000 Ft Bónuszt ad minden új játékosának, REGISZTRÁCIÓ ITT!

Az alábbi sportfogadó cégnél találod Magyarországon nagy valószínűséggel sok fogadási piacra a legmagasabb szorzókat , 20.000 Ft bónusz regisztrálni itt tudsz.

Martingale módszer

A kaszinoprofi Alex szerint a Martingale rulett szisztéma a legelső módszer, amit ismerned kell, amennyiben rulettezni szeretnél. Rettentően egyszerűen alkalmazható bármilyen roulette játéknál, és azonkívül más szerencsejátékoknál is, mint például a blackjack. A Martingale szisztémát sokan duplázós módszernek becézi, hiszen valójában ebből áll.

A rulettasztal fél részére fogadsz, és addig, amíg nem nyersz, duplázod a tétet. A mezőny fél részét megtenni magától értetődően pl alacsony/magas fogadásokkal célszerű.

Minden gurítással nagyobb eséllyel fog nyerni az ellenkező fél, mint az előző menetben, hiszen a nagyszámok törvénye szerint 50-50%, hogy melyikre esik a golyó.

Ja igen, a 0 elronthat mindent. Az a ház fölénye, sajnos az adott. Egy hosszabb szériánál pillanatok alatt összeadódnak a tétek: pl kilenc kör alatt, amennyiben $1 az induló tétünk, már $512 kell feltennünk.

Ne feledd, arra is ügyelnünk, hogy a szisztéma ellen fellépve jópár online kaszinó megszabja az 1 körben felrakható maximum összeget, pl $450-nál, vagyis ilyen kaszinókban nem használható a Duplázó rendszer.

Láthatod, hogy megéri csak akkor belefogni egy adott széria megfogadásába, amikor már párszor azonos oldalt gurítottak. Vagyis ha mondjuk már látod, hogy egymás után 3-szor jött a páratlan, a következő gurításnál már érdemes belépni egy fogadással az ellenkezőre. Innentől már jóval sanszosabb, hogy az másik érték jön ki.

Próbáld ki a világ egyik legnagyobb online kaszinóját 60.000 Ft bónusszal ITT.

Szólj hozzá!

Címkék: rulett kaszinó rulett stratégia

A bejegyzés trackback címe:

https://donquijote101x.blog.hu/api/trackback/id/tr575833912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása